Wie krachtig staat, creëert ruimte om vrijer te bewegen.

Je wilt niet hoeven schreeuwen om gehoord te worden en zoekt naar een pure manier om je stem te laten horen. In Speak Up leer je om krachtig te gaan staan: voor wie je bent, wat je wilt en wat belangrijk voor je is, zónder de ander tekort te doen. Ontdek hoe je jezelf op een heldere en doelgerichte manier verwoord, waardoor je de ander niet alleen raakt, maar ook aanzet tot actie. En creëer daarmee ruimte om vrijer te bewegen. 

Schrijf je nu in voor de wachtlijst en ontvang als eerste de juicy details mét early bird prijs.

Speak Up wachtlijst

Vul hieronder jouw gegevens in and be the first to know:

Marketing door

Bij Shiva moet je zijn als je een anders-dan-standaard-gesprekken-aanpak wil hebben! Wat ik van haar waardeer is dat zij al gauw naar de kern gaat. Iets wat voor mij heel belangrijk is.Allereerst luistert zij oprecht. Zij geeft gelukkig geen standaard adviezen. Als je daar verder voorbij wilt kijken en wilt werken met eerlijkheid en trouw zijn aan jezelf, moet je bij Shiva zijn!Daarnaast is ze theoretisch zeer goed onderlegd, wat direct veel verheldering geeft over alles, waar en waarom je ergens hulp bij wilt hebben.Als coach in thema’s als authenticiteit en eigenwaarde durf ik veel te zeggen op een eerlijke manier. Echter zoek je soms wat steun. Dan moet je bij Shiva zijn!! Geen simpele gesprekstechnieken. Zelfs geen verbindend communiceren wat al diepgaand is, maar echt nog dieper naar de kern. I love it!  Het gaat specifiek in op een gesprek vanuit gelijkwaardigheid en je zelfzeker voelen.

Rianne

Ik ben bij Shiva gekomen om mezelf beter te leren uitspreken, mezelf beter te leren begrijpen, waar dingen vandaan komen en vooral omdat ik rust wilde hebben. Ze neemt het allemaal stap voor stap met je door om jou naar je kern te brengen van wie je bent en waar je voor staat.

Shiva is een coach die goed naar je luistert en de vinger op de zere plek kan leggen en altijd onbevooroordeeld blijft, een coach waar je je veilig bij voelt.
Een coach die eerlijk, oprecht en inspirerend is, die de kennis heeft en weet waar ze het over heeft.

Ik heb heel veel stappen mogen maken door de samenwerking. Ik heb mezelf beter leren uitspreken, begrijp wat mijn emoties me willen vertellen en begrijp mijn relatie tot de ander nu beter. Daardoor voel ik me nu zelfverzekerder en ervaar ik meer rust en vrijheid.

Shiva is een heel fijn en warm persoon, lief en vol humor. Altijd vrolijk en deelt het enthousiasme over haar vak graag met jou.

Miriam

Vanuit autonomie in verbinding

Mijn eerste officiële baan was in HR bij een toonaangevende multinational binnen de Zuivelindustrie. Ik kreeg al snel met Managers en Directieleden te maken die ouder, meer ervaren en dominanter waren dan ik. 

Ook in de jaren erna binnen de Jeugdzorg kreeg ik veel te maken met mensen met een sterke mening.

Één ding werd mij vanaf dag 1 al meteen duidelijk:
Hoe beter ik mezelf kon verwoorden, hoe duidelijker mijn boodschap werd en hoe makkelijker ik anderen in beweging kreeg.

In mijn ogen gaat jezelf uitspreken over uitdragen wie je bent, opkomen voor wat belangrijk voor je is, over integriteit en authenticiteit.Maar vooral over werkelijk jezelf kunnen zijn ín contact met de ander.Oftewel, vanuit autonomie in verbinding zijn.

En dat leer ik je allemaal in Speak Up.

"Ik ben Speak Up bij Shiva gaan volgen omdat ik al een aantal jaar thuis zit met een zware burn-out. Hiervoor heb ik al wat trajecten gevolgd, maar ik had nog nét wat extra’s nodig. Net even wat meer uitgedaagd worden en nog wat meer terug te gaan naar de kern. Uiteraard twijfelde ik even voordat Speak Up begon. Toch wel erg spannend, maar met Shiva als coach is het helemaal niet spannend. Shiva ken ik als een zeer eerlijk en behulpzaam persoon. Eigenlijk ontgaat haar ook niks 😉. Ondertussen heb ik geleerd hoe ik nou werkelijk het beste uit mezelf naar boven kan halen. Wat mijn kwaliteiten, maar ook mijn valkuilen zijn. En nog beter, ik weet nu ook om hier mee om te gaan. "

"Ik had eerder de knoop doorgehakt om te stoppen met m'n baan. Zoekende naar mezelf en hoe ik mijn 'nieuwe' leven in wil vullen. De boel verder op de rit krijgen, me niet 'moeten' verantwoorden. En vooral om daarbij niet in dezelfde valkuilen te vallen. Zekerder in m'n schoenen staan. Het traject heeft mij gigantisch geholpen. En eigenlijk op een manier die ik van te voren niet had kunnen bedenken. Het feit dat Shiva lekker zichzelf blijft, we samen kunnen lachen, er doorheen prikt en de confrontatie niet uit de weg gaat. Ik ben er open in gegaan en ben overladen met 'Shiva-confetti'. En mede dankzij Shiva ben ik een nieuwe weg ingewandeld, kon ik concreet knopen doorhakken èn heb ik volmondig ja gezegd tegen een geweldige baan, waar ik misschien nooit was uitgekomen zonder het traject. "

"9, ik kon de methoden direct goed toepassen, waardoor het traject gelijk het gewenste resultaat had op mijn werk. Het is erg prettig samenwerken met Shiva. Ze schakelt snel in de situatie waar je mee te maken hebt en samen analyseerden we de knelpunten waar ik tegenaan liep. De methode die ze aanreikt kon ik gelijk toepassen in mijn werk. Dat is erg fijn! Ik heb er in een zeer korte tijd veel van geleerd en zag gelijk resultaat in de effectiviteit van mijn werk. Kortom: Of de samenwerking mij geholpen heeft? Zeker weten!

Speak Up wachtlijst

Vul hieronder jouw gegevens in and be the first to know:

Marketing door