Oprecht begrepen worden

Na het volgen van deze masterclass snap je dat het niet alleen gaat om wát je zegt, maar ook om hoe je jouw boodschap verwoordt. Het is vooral dé kunst om je woorden te laten resoneren. Je leert in Resonance niet alleen om duidelijk te zijn, maar ook om jouw boodschap zo krachtig over te brengen dat het echt binnenkomt en de ander raakt.

Merk meteen meer connectie, begrip en invloed in al jouw gesprekken, zowel op jouw werk als in je dagelijkse leven.

Ontdek de kracht van resonantie, meld je snel aan voor de masterclass Resonance.

N

Leer hoe je de taal van anderen begrijpt en gebruikt om je punt krachtiger over te brengen, zodat de ander er daadwerkelijk iets mee doet;

N

Ontdek hoe je een échte connectie maakt, waardoor de ander niet alleen hoort wat je zegt, maar ook begrijpt wat je voelt;

N

Herken waar jij nu de fout in gaat waardoor jouw boodschap niet landt bij de ander;

N

Voorkom onnodige drama, gedoe en ruzie door slimmer te communiceren, zodat je relaties groeien.

{

“Het grootste probleem voor mij als ik mezelf uit wilde spreken, was eigenlijk dubbel. Ik vond het lastig om de juiste woorden te vinden en de juiste dingen te zeggen. Ook iemand aanspreken vond ik gedoe; er was altijd die drempel waarbij ik dacht: “Ach, het heeft toch geen zin om er iets over te zeggen, want het verandert toch niet.“

Het belangrijkste inzicht uit deze training voor mij is dat ik mij nu besef dat ik mij zeker wel uit kan spreken, mits ik het op een manier verwoord die past bij de persoon met wie ik praat.

Dankzij deze training maak ik nu bewuste keuzes voor mezelf en heb ik een veel fijnere plek gecreëerd om in te werken. Bedankt voor deze eyeopener!”

Marinke, 36 jaar, Front Office Manager

Wat je krijgt:

  • Een LIVE masterclass waarin ik je persoonlijk begeleid om te zorgen dat elke boodschap raakt;
  • Je krijgt de kans om al je vragen direct aan mij te stellen, zodat je meteen feedback krijgt op jouw specifieke situatie;
  • Je krijgt concrete voorbeelden van de verschillende, unieke talen die je direct kan gebruiken zodat jouw boodschap resoneert;
  • Je verkent samen met mij jouw eigen, unieke manier van communiceren en begrijpt hoe dit de relaties die je hebt (en opbouwt) beïnvloedt;
  • BONUS: En het beste van alles, je krijgt toegang tot de replay, zodat je de waardevolle inzichten en technieken keer op keer kunt blijven bekijken en integreren in je leven.
  • EXTRA BONUS: Resonance is ook volledig als podclass te beluisteren voor de luister liefhebbers!

Na afloop van de masterclass Resonance:

  • Spreek je de unieke taal van de ander, zónder jouw authenticiteit te verliezen.
  • Communiceer je vanuit een sterke connectie, waardoor jullie relatie verbetert.
  • Voel je je zeker in gesprekken, of het nu op je werk is of thuis.
{

“Waar ik tegen aanliep was dat ik mij constant klein voelde in gesprek met mijn manager. Ze stelde vragen die privé waren en ik voelde me niet sterk genoeg om in het moment uit te spreken dat ik daar niet op wilde antwoorden. Toen ik dat wel deed, voelde ik me niet gehoord, ze begreep mij niet. Ik voelde dat wat zij deed en zei niet klopte, had er ook erg last van, maar ik kreeg het niet meer geturned.

Mijn bedoeling was om me zelfzekerder te voelen en ik wilde tools over hoe ik haar kon benaderen, zonder me klein, onzeker en benadeeld te voelen.

Ik leerde van Shiva hoe ik haar het beste kon benaderen. Shiva maakte me enthousiast en ik had zelfs zin om dit lastige gesprek met haar te voeren. Uiteindelijk heb ik ook gekregen wat ik van haar nodig had. Een vaststellingsovereenkomst en dus einde dienstverband, zodat ik op een fijne manier aan mijn eigen bedrijf kon bouwen.”

Janneke, 37 jaar, Zelfstandig ondernemer

Ervaar meteen meer connectie, begrip en invloed in al jouw gesprekken,
zowel op jouw werk als in je dagelijkse leven.

Een stem die gehoord wordt

Voor mij is resonantie in communicatie dé lijm die alles bij elkaar houdt, op het werk of juist thuis. Op het werk helpt het je om een goede (bege)leider te zijn, jouw team of collega’s te inspireren en samen doelen te bereiken met begrip voor elkaar.

In jouw persoonlijke relaties zorgt het er juist voor dat je elkaar echt op een dieper niveau begrijpt. Het voorkomt misverstanden en het zorgt voor een sterke, stabiele basis waarop je samen kan groeien.

Voor mij draait Resonantie dus niet alleen om het aanleren van een nieuw trucje. Ik zie het eerder als een manier van leven die leidt tot diepgaande relaties, een succesvolle carrière en persoonlijke groei.

{

“Shiva, dank je wel voor deze verhelderende les! Het was precies de opfrisser die ik nodig had over de verschillende personen in mijn omgeving. Ik ga weg met het besef om bewust te blijven van ieders drijfveren en niet blindelings mee te gaan (of gesleurd te worden) in de energie van anderen. Dit is een proces, óók thuis waar mijn partner een tegenovergestelde communicatiestijl heeft. Work in progress, maar met jouw inzichten voel ik me beter uitgerust om hieraan te werken. Bedankt!”

Karina, HR manager