Bootcamp Yoga

Shape that body!

Dinsdagavond om 19:30 UUR ∙ Bastionstraat, Hoef & Haag

Deze les is bedoeld voor mensen die in shape willen komen zonder daarbij te moeten springen of rennen. Dit maakt deze les geschikt voor mensen met een blessure of die na een tijdje weer willen beginnen met sporten. Ben je juist een ervaren sporter of hardloper? Dan helpt deze les om meer spiermassa op te bouwen en jouw flexibiliteit te behouden of zelfs te vergroten.

De Bootcamp Yoga. Wat kan je daar nou bij verwachten? Allereerst kan je het beeld van rennen, springen en high impact oefeningen vergeten. Bij de Bootcamp Yoga werk je juist met low impact. Oftewel, geen spring- of hardloopoefeningen. Juist alles met jouw eigen lichaamsgewicht en met tenminste 1 voet aan de grond.

Low Impact staat zeker niet gelijk aan een lage intensiteit! Integendeel zelfs. Juist door de impact uit de oefening te halen, kan je de oefening op een veilige en maximale manier uitvoeren. Je hoeft dus niet de longen uit jouw lijf te springen om aan jouw conditie te werken.

Natuurlijk kan je de oefeningen lichter of juist zwaarder maken. Daar heb ik verschillende opties voor!

Heb je nog steeds geen idee wat je te wachten staat? Kom dan gewoon een keertje een proefles meedraaien en dan kan je ervaren of het wat voor je is! Wil je ook nog wat weten over de andere lessen? Kijk dan op de pagina over yoga.

BOOTCAMP Yoga

10 strippen > 95,-

Wat anderen zeggen

Noor Soesbergen
Noor Soesbergen
29 jaar
Lees verder
“Mijn reden om yoga te doen is om meer ruimte te geven aan mijn stramme en stijve spieren, zodat mijn lichaam zich makkelijker kan bewegen. Het zijn fijne lessen, waar je in je waarde wordt gelaten. Wel uitgedaagd wordt, maar ook geaccepteerd wordt wat je lichamelijke beperkingen zijn. Ik heb ooit is een yoga les gehad van iemand die heel zweverig was, waar ik niet tegen kon. Wat ik merk is dat de juiste toon heel belangrijk is. En Shiva’s toon bevalt me. "
Susanne Baas
Susanne Baas
30 jaar
Lees verder
“Shiva heeft een goede energie en straalt dat uit op ons ( de deelnemers ). Ze is altijd energiek en vrolijk, heeft veel kennis en een prettige stem. Ze geeft goede feedback en wat ik het belangrijkste vind, is dat ze mensen op hun gemak laat voelen. Zeker als je voor het eerst komt en het er allemaal nog niet zo professioneel uit ziet. Yoga is zo goed voor jouw houding, het stretchen van de spieren en jouw ademhaling. Ik merk het gelijk als ik het even niet gedaan heb.”
Conny van Drenth
Conny van Drenth
59 jaar
Lees verder
“Shiva geeft heerlijke yogalessen. Pittig, motiverend en met veel aandacht voor de techniek van de yogahoudingen. Ook als het even niet lukt, heeft ze wel een aanpassing, waardoor je toch een oefening/ houding kunt meedoen. De ontspanning op het einde is mijn favoriet! Door de lessen ben ik even helemaal uit mijn hoofd. ”
Helga van Gijn
Helga van Gijn
52 jaar
Lees verder
“Mijn reden om yoga te doen, is omdat ik mijn lijf wil(de) leren kennen en absoluut ook voor de ontspanning. Shiva is gewoon goed, enthousiast, empathisch, zichzelf. Ze legt goed en duidelijk uit. Ze is sociaal en onthoudt alle blessures. Ze heeft een goede yogastem (voor mij de beste) en de massage aan het eind vind ik top. Is net dat even ‘meer’.”
Debby Manders
Debby Manders
49 jaar
Lees verder
“De yoga bij Shiva is een pittige workout voor jouw spieren, een soort krachttraining. Maar je voelt ook ontspanning door te stretchen. Ik ben aan yoga begonnen omdat ik flexibeler wil(de) worden. Mijn nek- en rugspieren zitten altijd vast. Ik kom bij Shiva, omdat het gezellig is en zij met humor werkt. Shiva heeft een relaxte stem en aanpassingen zijn mogelijk voor ieder niveau/blessure. De massage aan het einde…. Echt een pluspunt in haar lessen! De kers op de taart.”
Rikkie Gura
Rikkie Gura
35 jaar
Lees verder
“Ik vind het fijn dat het de yogales niet zweverig is (het gaat niet alleen maar over je innerlijke zelf, je gedachten, je zen voelen etc). En ik kan openlijk klagen over een downfacing dog. Iedereen kan dit doen en het voelt dan niet alsof je iemand uit z’n opperste concentratie haalt. Verder vind ik het fijn dat ik gewezen wordt op waar het beter kan, soms door een letterlijk duwtje in de rug. Op deze manier ben ik bezig met mijn lijf, spieren en houding. Onbewust neem je houdingen uit de les over in je dagelijkse doen en laten.”
Marieke Oudshoorn
Marieke Oudshoorn
33 jaar
Lees verder
"Ik ben inmiddels al een jaar, iedere week enthousiast mijn best aan het doen, tijdens de bootcamplessen. Bij de eerste les voelde ik mij al op mijn gemak. Lekker buiten sporten in een kleine, maar gezellige groep. De lessen zijn gevarieerd en uitdagend. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. Daarnaast is er veel aandacht voor alternatieve oefeningen, wanneer je een bepaalde oefening door een blessure niet kunt doen. Shiva is altijd erg vrolijk en enthousiast, dit werkt erg motiverend!"
Loes Verbruggen
Loes Verbruggen
26 jaar
Lees verder
"Ik ben 26 jaar, sport nu ruim een jaar met regelmaat & de bootcampyoga probeer ik iedere week mee te pakken Bootcampyoga, ik hoor jullie denken: ‘wat moet ik me daar precies bij voorstellen?’ Want yoga kennen we allemaal maar het woordje bootcamp er voor? Precies wat ik ook dacht. Bootcamp yoga is voornamelijk bedoeld om je lichaam te shapen (spiermassa op te bouwen) En nu zul je denken, bij regelmaat sporten (2x in de week Personal Training), hoe zwaar is zo’n training dan nog? Ik kan jullie vertellen dat hij echt wel pittig is omdat je (zoals Shiva dat altijd mooi zegt) andere spieren gebruikt. Ik vind het een hele fijne les om erbij te pakken & mijn spieren even een uurtje aan het werk te zetten, want dat doen ze hoor, werken! Je voelt de plekjes verzuren & dat is wat mij iedere keer weer de voldoening geeft. Daarbij is het heel fijn om deze les bij Shiva te volgen. Ze geeft je het vertrouwen die je nodig hebt om de les door te komen, ze weet heel goed wat ze doet & waar ze het over heeft, kijkt goed naar je houding en ook niet onbelangrijk: staat open voor een gezellig babbeltje. Kortom .. twijfel jij om een lesje mee te doen, dan hoop ik dat ik jou twijfel weg heb kunnen nemen en ik je binnenkort mag ontmoeten."
Previous
Next