Yoga

You are one yoga class away from a good mood

Sunday Morning Flow

Zondagochtend om 10:00u – Nieuwegein, Vreeswijk

De zondagochtend in alle rust en ontspanning beginnen? Doe dan mee aan deze Sunday Morning Flow. Een yogales met pit, maar ook juist humor. Deze les zorgt voor spierkracht, flexibiliteit en ontspanning.

Deze les vindt plaats in de yogazaal in Nieuwegein, Vreeswijk. Met mooi weer in mijn eigen tuin in Hoef & Haag.

Yoga on Demand

Altijd yoga kunnen doen wanneer het jou uitkomt!

Ben jij het thuis sporten meer gaan waarderen? Vind je het fijn om niet het huis uit te hoeven en toch te kunnen bewegen? Ontdek dan de Yoga on DEMAND. Jouw eigen Netflix maar dan vol met yogalessen. Eindelijk yoga kunnen doen, wanneer het jou het beste uitkomt.

BOOTCAMP yoga

Bootcamp, maar dan net een beetje anders. Deze les is bedoeld voor mensen die in shape willen komen zonder daarbij te moeten springen of rennen. Dit maakt deze les geschikt voor mensen met een blessure of die na een tijdje weer willen beginnen met sporten.

Ben je juist een ervaren sporter of hardloper? Dan helpt deze les om meer spiermassa op te bouwen en jouw flexibiliteit te behouden of zelfs te vergroten.

Privé Yoga Training

Natuurlijk is Privé Yoga training ook mogelijk! We bespreken eerst jouw doelen en wensen. Dan gaan we daarmee aan de slag op jouw eigen tempo, tijdstip en plaats.

Vind je het gezelliger om samen met jouw partner, vriend of vriendin te komen? Dat kan! Met maximaal 4 deelnemers krijgen jullie dan een eigen uurtje. Dus geen vreemden, alleen jullie.

Wat anderen zeggen

Noor Soesbergen
Noor Soesbergen
29 jaar
Lees verder
“Mijn reden om yoga te doen is om meer ruimte te geven aan mijn stramme en stijve spieren, zodat mijn lichaam zich makkelijker kan bewegen. Het zijn fijne lessen, waar je in je waarde wordt gelaten. Wel uitgedaagd wordt, maar ook geaccepteerd wordt wat je lichamelijke beperkingen zijn. Ik heb ooit is een yoga les gehad van iemand die heel zweverig was, waar ik niet tegen kon. Wat ik merk is dat de juiste toon heel belangrijk is. En Shiva’s toon bevalt me. "
Susanne Baas
Susanne Baas
30 jaar
Lees verder
“Shiva heeft een goede energie en straalt dat uit op ons ( de deelnemers ). Ze is altijd energiek en vrolijk, heeft veel kennis en een prettige stem. Ze geeft goede feedback en wat ik het belangrijkste vind, is dat ze mensen op hun gemak laat voelen. Zeker als je voor het eerst komt en het er allemaal nog niet zo professioneel uit ziet. Yoga is zo goed voor jouw houding, het stretchen van de spieren en jouw ademhaling. Ik merk het gelijk als ik het even niet gedaan heb.”
Conny van Drenth
Conny van Drenth
59 jaar
Lees verder
“Shiva geeft heerlijke yogalessen. Pittig, motiverend en met veel aandacht voor de techniek van de yogahoudingen. Ook als het even niet lukt, heeft ze wel een aanpassing, waardoor je toch een oefening/ houding kunt meedoen. De ontspanning op het einde is mijn favoriet! Door de lessen ben ik even helemaal uit mijn hoofd. ”
Helga van Gijn
Helga van Gijn
52 jaar
Lees verder
“Mijn reden om yoga te doen, is omdat ik mijn lijf wil(de) leren kennen en absoluut ook voor de ontspanning. Shiva is gewoon goed, enthousiast, empathisch, zichzelf. Ze legt goed en duidelijk uit. Ze is sociaal en onthoudt alle blessures. Ze heeft een goede yogastem (voor mij de beste) en de massage aan het eind vind ik top. Is net dat even ‘meer’.”
Debby Manders
Debby Manders
49 jaar
Lees verder
“De yoga bij Shiva is een pittige workout voor jouw spieren, een soort krachttraining. Maar je voelt ook ontspanning door te stretchen. Ik ben aan yoga begonnen omdat ik flexibeler wil(de) worden. Mijn nek- en rugspieren zitten altijd vast. Ik kom bij Shiva, omdat het gezellig is en zij met humor werkt. Shiva heeft een relaxte stem en aanpassingen zijn mogelijk voor ieder niveau/blessure. De massage aan het einde…. Echt een pluspunt in haar lessen! De kers op de taart.”
Rikkie Gura
Rikkie Gura
35 jaar
Lees verder
“Ik vind het fijn dat het de yogales niet zweverig is (het gaat niet alleen maar over je innerlijke zelf, je gedachten, je zen voelen etc). En ik kan openlijk klagen over een downfacing dog. Iedereen kan dit doen en het voelt dan niet alsof je iemand uit z’n opperste concentratie haalt. Verder vind ik het fijn dat ik gewezen wordt op waar het beter kan, soms door een letterlijk duwtje in de rug. Op deze manier ben ik bezig met mijn lijf, spieren en houding. Onbewust neem je houdingen uit de les over in je dagelijkse doen en laten.”
Marieke Oudshoorn
Marieke Oudshoorn
33 jaar
Lees verder
"Ik ben inmiddels al een jaar, iedere week enthousiast mijn best aan het doen, tijdens de bootcamplessen. Bij de eerste les voelde ik mij al op mijn gemak. Lekker buiten sporten in een kleine, maar gezellige groep. De lessen zijn gevarieerd en uitdagend. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. Daarnaast is er veel aandacht voor alternatieve oefeningen, wanneer je een bepaalde oefening door een blessure niet kunt doen. Shiva is altijd erg vrolijk en enthousiast, dit werkt erg motiverend!"
Samantha Mater
Samantha Mater
29 jaar
Lees verder
"Voor ik aan yoga begon, kon ik me alleen maar indenken dat het saai en stoffig was. Totdat ik bij Shiva kwam. Haar stem is erg prettig en ‘normaal’. Haar lessen zijn altijd divers en na een les heb ik ook écht het gevoel alsof ik gesport heb, zonder het gevoel te hebben compleet te zijn afgemat. Al vervloek ik haar soms wel tijdens de les =)"
Lizzy van Egdom
Lizzy van Egdom
31 jaar
Lees verder
"Ik heb de prive lessen van Shiva heel waardevol en fijn gevonden. Ze luistert goed naar je en weet aan de hand daarvan wat je nodig hebt. Ze is ook heel erg kundig en weet op het moment zelf de les aan te passen indien nodig. Shiva heeft de juiste balans tussen rust en moment voor jezelf creëren en humor. Daarnaast houdt ze contact om te vragen hoe het gaat en of er nog dingen zijn om de volgende keer rekening mee te houden. Ik had bijv steeds last van mijn schouders en kreeg van haar filmpjes met tips om mn schouders sterker te maken en in de les pastte ze bepaalde oefeningen aan waardoor ik geen last meer had."
Vorige
Volgende