Ontspanningsmassage Hoef en Haag

Pure ontspanning

> Voel jij je moe of gestresst?

> Heb jij moeite met slapen?

> Last van pijn in jouw lichaam of zit je “vast”?

> Heb je behoefte aan ontspanning en rust?

> Of ben je eigenlijk wel oké maar wil je gewoon even HE-LE-MAAL niks?

Dan is een ontspanningsmassage de ideale oplossing. Ècht ontspannen is iets wat nog maar weinig mensen volledig zelf kunnen. Vandaar ik dat ik graag een (massage)handje help.

Daarnaast draagt het bij aan het voorkomen van klachten, zowel psychisch als lichamelijk.

Een ontspannen lichaam zorgt namelijk voor een rustige geest. En dat geeft weer energie, want het vermindert stress!

Wanneer heb jij voor het laatst voor ontspanning voor jezelf gezorgd?

Gezond blijven

Vaak boek je pas een massage als je ergens al een tijdje last van hebt. Terwijl een ontspanningsmassage ook goed in is te zetten om gezond te blijven. Zo’n massage:

> stimuleert de bloedsomloop

> versterkt jouw immuunsysteem

> zorgt voor minder stress

> zuivert het lichaam door het helpen afvoeren van afvalstoffen

> verhoogt jouw weerstand

> zorgt voor soepele spieren en sneller herstel

45 minuten – €47,-

  • Alle aandacht voor jou
  • Focus op armen, rug, schouders & nek
  • Een massage door een professionele massagetherapeut
  • Minimaal 24 uur van tevoren kosteloos annuleren

60 minuten – €62,50

  • Alle aandacht voor jou
  • Ontspanning voor de gehele achterzijde van het lichaam (ook focus op rug, schouders & nek)
  • Een massage door een professionele massagetherapeut
  • Minimaal 24 uur van tevoren kosteloos annuleren

Wat anderen zeggen

Stephanie M.
Stephanie M.
40 jaar
Lees verder
“Shiva heeft een hele fijne persoonlijkheid. Zodra je binnen bent, voel je meteen de rust. Tijdens de massage was ik volkomen op mijn gemak en ontspannen. Het enige minpuntje... dat de massage afgelopen was ;-). Dus echt een aanrader om een massage te boeken bij Shiva. Voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!”
Kim W.
Kim W.
31 jaar
Lees verder
“Voorafgaand aan de massage informeert Shiva goed wat eventuele pijntjes en aandachtspunten zijn. In een warme omgeving en met een lekker rustig muziekje, word je klaar gemaakt voor de massage. De massage zelf was lekker en ontspannend, met de juiste hardheid van masseren. Ik voelde zeker een verlichting van mijn rug en schouders. Na afloop van de massage heeft Shiva mij ook een paar nuttige tips gegeven over hoe ik mijn houding kan verbeteren en hoe ik het beste mijn zoontje kan oppakken en tillen. Dit pas ik nu nog steeds toe en werkt erg goed! Ik kom graag snel weer terug voor een lekker ontspannende massage.”
Kirsten K.
Kirsten K.
32 jaar
Lees verder
“Onlangs heb ik bij Shiva een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Vooraf vroeg ze of ik nog ergens last van had of dat er iets is waarmee ze rekening moest houden. Ze had aan alles dacht: zachte handdoeken, rustgevende muziek en verwarmde massageolie. Tijdens de massage voelde ze dat bepaalde spieren wat vastzaten. Na de massage zijn we samen nagegaan waardoor dat zou kunnen komen en hoe ik dit in de toekomst kan verminderen. Heel fijn die persoonlijke aandacht!"
Suzanne
Suzanne
29 jaar
Lees verder
"Wat een heerlijke ontspanningsmassage! De massage zelf was top, maar ook alles eromheen zorgt voor ontspanning. Shiva is erg zorgvuldig in haar voorbereiding en zorgt dat ze goed weet wie op de massagetafel ligt en waar ze rekening mee moet houden. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Samantha Mater
Samantha Mater
29 jaar
Lees verder
"Zodra je bij Shiva binnenkomt, raak je al direct ontspannen van de heerlijke geur in de massage ruimte. Ik krijg nu elke twee weken een massage van 60 minuten en merk ik dat Shiva ondertussen precies weet hoe mijn lichaam in elkaar zit en ook de vervelende plekjes snel weg kan masseren. Even een moment voor je zelf, van pure ontspanning. Ik kan het iedereen aanraden!"
Sandra van den Burg
Sandra van den Burg
50 jaar
Lees verder
“Shiva vraagt en voelt aan wat je nodig hebt. Een heerlijke relaxte massage, een aanrader na een drukke werkdag of zomaar als cadeau voor jezelf. Dank je wel Shiva, jouw massages zijn voor mij iedere keer weer de juiste ontspanning op het juiste moment”
Previous
Next