Begrijpen & begrepen worden

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 57,00

Herstel de balans tussen jouw autonomie & de verbinding met anderen

zodat je ein-de-lijk gezonde relaties om jou heen creëert. 

Je balanceert in relaties altijd tussen wat JIJ graag zou willen en hoe je met de ander verbonden blijft. Met andere woorden: autonomie en verbinding.

Ik help om de balans in relaties te vinden, zodat je niet constant vrij wil nemen van je eigen leven. Dat je “een pauze nodig hebt” of constant de focus wil hebben op “voor jezelf kiezen” en “jezelf op nummer 1 te zetten”. De basis voor het creëren van gezonde relaties ligt in het antwoord op deze twee vragen.

Hoe kan ik doen wat ik graag zou willen zonder jou te kwetsen of te verliezen?

versus

Hoe ga ik mee met wat jij graag wilt zonder mezelf hierin te verliezen?  

Het gaat niet om goed of fout. Ik leg hier alleen uit welke balans we in elke relatie proberen te zoeken. Soms neig je meer naar de ander, soms blijf je beter bij jezelf. (Heeft vaak ook te maken met wie je tegenover je hebt en hoe goed jullie band is).

En dit kan soms wel eens een heel gevecht worden. Een gevecht om te kiezen voor jezelf of om jouw mannetje te staan. OF een gevecht om aan de ander toe te geven terwijl jij er heel anders over denkt.

Investeren of opgeven?

Soms voel je intuïtief aan dat je “iets” mist in een relatie: interesse, aandacht, quality time, gezelligheid, etc. Maar krijg je dat niet uitgelegd aan de ander, omdat je zelf jouw vinger er nog niet op kan leggen. Of, omdat je het niet durft te zeggen. Hoe dan ook komt de relatie onder druk te staan. En dan kom je op zo’n punt dat je denkt: blijf ik investeren of zet ik er een streep onder?

In deze gloednieuwe training leer je alles over de kern van relaties en verbinding. Ik geef je allerlei achtergrondkennis over relaties, met nieuwe perspectieven en no-nonsense handvatten waardoor je meteen begrijpt waarom je vastloopt in een relatie en weet hoe je jouw eigen regie weer op kan pakken. 

exc-5fae5531dd1d4d0520fa9039

Maar hoe maak je die beslissing?

Zo vaak wordt ‘slechte communicatie’ als reden gegeven dat een relatie verkeerd loopt, terwijl je wèl om elkaar geeft of het leuk vindt om elkaar te zien. Jouw grenzen aangeven, jezelf leren uitspreken en beter leren praten met elkaar, wordt dan als oplossing gegeven. Terwijl er juist een diepere oorzaak is waardoor de communicatie “slecht” verloopt en dat in eerste instantie al niet lukt. Hier pak je de oorzaak niet aan, en dat maakt dat de situatie uiteindelijk verslechterd. OF dat het zelfs zover komt dat je elkaar niet meer ziet of spreekt. 

Bij een verre kennis is dat misschien niet erg, maar wel als het om jouw moeder, (ex) partner, beste vriendin of naaste collega gaat. Je kent het wel, de mensen die je altijd blijft zien, waarmee je een band blijft houden. Of je dat nou wilt of niet. Iedere keer krijg je weer een naar gevoel in jouw buik als je elkaar weer gaat zien op (bijvoorbeeld) een verjaardag. 

Kortom: Alleen maar aan jouw communicatieskills werken, gaat de situatie niet oplossen. Mensen uit de weg gaan, jezelf terugtrekken of de relatie op zijn beloop laten ook niet. Sterker nog, dit kan de situatie alleen maar verslechteren waardoor je er nòg meer last van hebt en energie op inlevert.

By LarsdeNijs.com

Wat werkt dan wèl?

  • Inzicht hebben in hoe jouw relatieproblemen ontstaan en hoe je ze kan herstellen. Op zo’n manier dat het ook werkt voor jou;
  • Weten wat je zelf kan bijdragen aan het slagen van een goede relatie. Al helemaal bij relaties die onder druk staan;
  • Leren te herkennen waar de ander zich bevindt en weten hoe hij of zij graag benaderd zou willen worden. Zo kan je echt gaan kijken naar wat jullie relatie bindt, levendig houdt of juist zo sterk maakt.

Of dit nou om jouw partner, familie, vrienden of collega’s gaat. 

Begin vandaag nog met de training 'Begrijpen & begrepen worden'

+ 3 modules
+ 1 uitgebreid werkboek
+ naast de tekst en theorie, video’s met aanvullende uitleg

Bonus:
een direct lijntje met mij voor al jouw vragen
+ naast de 6 maanden, nog 2 maanden extra toegang tot de training 

Alleen van vrijdag 11 maart t/m zondag 13 maart 2022 voor maar €37!

Twijfel je nog? Stuur dan even een mail naar info@personalevolution.nl en dan denk ik eerlijk met je mee.

Winkelwagen