Nooit meer terugdeinzen in een moeilijk gesprek.

Na 1 Goed Gesprek met mij, ga jij het gesprek aan.

Zie waarom jij...

Nog niet eenvoudig eerlijk bent.

Eerlijk praten met de ander, begint met eerlijk kijken naar jouw eigen gedrag.

Niet reageren of expres te laat komen, zijn andere manieren om te zeggen dat je het er niet mee eens bent. Ik help jou om  eerlijk open te gooien wat er nou ècht speelt.

Nog zit met waar je voor staat.

Begrijpen waarom de ander doet wat hij doet, betekent niet dat jij dat accepteert.

Toch laat jij toe dat de ander jou op dit moment zo behandelt. In een Goed Gesprek laat ik je zien waarom jij op dit moment liever jezelf verliest dan de ander.

Nog geen denderende dialogen voert.

Niet meer terugdeinzen betekent dat jij tot alles in staat bent.

Jezelf niet omver laten blazen tijdens dat moeilijke gesprek doe je door zorgvuldig jouw woorden te kiezen. Ik help je om je verbaal krachtiger uit te drukken.

"Don't f*ck with this woman"

Je kan pittig direct zijn en toch alles wat je zegt of doet, doen vanuit een goed hart.

Shiva, give me some details please.

Hoe lang duurt ons gesprek?

Ons gesprek duurt 45 minuten.

Waar vindt het gesprek plaats?

We spreken elkaar via Zoom.

Wat mag ik ervoor investeren?

Een Goed Gesprek bedraagt 20 euro.

Wanneer vindt het gesprek plaats?

Dat mag jij zelf bepalen. Via de knop die hieronder staat, kan jij zelf een dag en tijdstip kiezen.

Wat levert Een Goed Gesprek mij op?

De generale repetitie. Wij hebben een Goed Gesprek waarin jij je voorbereid op een gruwelijk gesprek. Ik geef je geen zinnetje mee, maar ik help jou om op jouw manier, met jouw eigen woorden en in jouw eigen style dat moeilijke gesprek toch aan te gaan.

Na het Goede Gesprek ga jij het gesprek aan.

Wat als blijkt dat je door dat moeilijke gesprek juist een makkelijk leven krijgt?

Er zijn vaak 2 manieren hoe moeilijke gesprekken worden aangevlogen.
1. OF je walst over de ander heen.
2. OF je walst over jezelf heen.

Maar er is nog een manier. De ANDERE manier.

Een manier waarbij je weet waar je voor staat en daarvoor durft uit te komen, zonder de ander af te vallen of te kwetsen.

JOUW manier verkennen we in een Goed Gesprek.

"Shiva houdt je een spiegel voor, weet binnen no-time je kern te pakken, maar neemt je mee door het proces waardoor je goede handvatten krijgt om daarmee verder te kunnen."

Tahné

Door weerstand te overwinnen, word je weerbaar

Vanaf 2013 startte mijn loopbaan in de Human Resources als coach voor teams en individuen bij Royal Bel Leerdammer. Van de directie tot de medewerkers op de werkvloer kreeg ik “op de koffie” om ingewikkelde, persoonlijke casussen op te lossen. In 2018 stapte ik over naar de Jeugdzorg om daar meer in privé sferen, cliënten te begeleiden.

En als er één ding is, wat ik zoveel op zakelijk als privé vlak geleerd heb, is dat jezelf niet uitspreken je ziek maakt.

Weerstand krijgen, maakt je weerbaar(der). Dus ga geen moeilijk gesprek meer uit de weg.

Wat anderen zeggen

“To the point, gezellig en vrolijk maar wel op een goede manier confronterend, dat is hoe ik Shiva ken. De call met Shiva zit dan ook boordevol waardevolle inzichten, met op de juiste momenten humor waardoor het ook niet heel zwaar wordt. Ook al zijn er misschien dingen die je al denkt te weten, geloof me, je leert altijd weer bij. Shiva houdt je een spiegel voor, weet binnen no-time je kern te pakken, maar neemt je mee door het proces waardoor je goede handvatten krijgt om daarmee verder te kunnen. En heb je vragen, gewoon stellen want ze neemt alle tijd voor je.”

Tahné van de Ven

“Shiva is energiek en bruist op een rustige manier, ze deelt haar expertise met jou waar je ook echt iets aan hebt. Ze geeft je een veilig gevoel, kan goed naar je luisteren en het duidelijk voor je samenvatten. Shiva’s vuur laat jouw innerlijk vuur weer branden!”

Diana van der Kroef

Ik kende Shiva al, misschien maakte het dat makkelijker. Maar ook als je Shiva niet persoonlijk kent, voel je gelijk haar betrokkenheid en haar enthousiasme.

Shiva is erg gedreven in wat ze doet en verkoopt je geen onzin. Je krijgt precies de persoon (coach) die je ziet, ze is oprecht en eerlijk, iemand waar je volledig van op aan kunt! 
 
Shiva opent je ogen, geeft je nieuwe inzichten en geeft je echt de informatie die jij op dat  moment nodig hebt.
 

Miriam Roerbag