Lees hier de lieve woorden van mijn klanten

“Met speciale ‘Shiva-confetti’ zoals alleen zij dat kan, heeft ze me inzichten gegeven die ikzelf van z’n lang-zal-ze-leven nooit had kunnen bedenken.”

Susan, Business Controller

Hoi,

Ik ben Susan en (ook) moeder van 2 jonge kinderen. De periode na de komst van de 1e was zeer heftig en maakte de zwangerschap van de 2e een stuk ingewikkelder.

Mijn jongens lieten mij een spiegel zien en ik ging anders naar mezelf kijken. Ik merkte dat ik niet meer dezelfde persoon was als voor het moederschap en vastliep op mijn werk. 

Ondanks Corona hakte ik de knoop door en verbrak mijn vaste arbeidscontract. Een zoektocht naar mezelf en m’n nieuwe toekomst volgde. Ik wilde echter niet in dezelfde valkuilen stappen en juist doordacht (èn op het juiste gevoel!) een andere kant opgaan. 

Al een paar maanden was ik live bij Shiva op Instagram rond 9uur en het voelde als een boost voor de hele week. In augustus volgde ik de masterclass: Geniaal genieten.

Ik was zeer enthousiast over de visie van Shiva. Ik wil niet meer verder sukkelen, gaf ook meteen aan dat ik heeeeeeeeeeel graag mee wil doen en dat dit hèt moment is.

Geen spijt gehad. Absoluut niet! Shiva brengt op een verfrissende manier een nieuwe blik op zaken. Persoonlijk, betrokken, met humor en durft ze absoluut de confrontatie aan te gaan.

Met speciale ‘Shiva-confetti’ zoals alleen zij dat kan, heeft ze me inzichten gegeven die ikzelf van z’n lang-zal-ze-leven nooit had kunnen bedenken.

En mede dankze Shiva ben ik een nieuwe weg ingewandeld, kon concreet knopen doorhakken èn heb ik volmondig ja gezegd tegen een geweldige baan, waar ik misschien nooit was uitgekomen zonder het traject. 

Het maakt niet uit in welke levensfase je zit: bij een coach als Shiva ben je zeker op het juiste adres. Met haar inlevingsvermogen en eigen ervaring kan ze je absoluut verder brengen.

Susan, Business Controller

“Ik gun iedereen een Shiva! En van waar ik nu sta, geloof ik er oprecht in dat ik elke uitdaging aan kan, omdat ik nu weet hoe ik dat het beste kan doen. En dat heb ik allemaal te danken aan Shiva.”

Samantha, Eigenaresse

“Soms geeft het leven je teveel uitdagingen, waardoor je het ineens allemaal niet meer weet. Een kleine 4 maanden geleden stond ik op dat punt in mijn leven. Waar ik vroeger het gevoel had alles met twee vingers in mijn neus te doen, wist ik nu niet meer hoe ik alle ballen hoog moest houden.”

Jarenlang heb ik mijzelf een patroon aangeleerd welke nu ineens niet meer goed was, dat voelde naar. Nadat de weken voorbij gingen en ik steeds meer over mijzelf begon te leren, merkte ik dat je eigenlijk alleen maar je eigen vijand bent. Dat de wereld een stuk leuker is als je dingen los kunt laten, tijd voor jezelf maakt en niet zoveel van jezelf moet. Dat je dingen ècht moet afsluiten, jouw gevoelens toe moet laten, omdat je anders vast blijft zitten.

Shiva houdt je een spiegel voor. Ze begeleidt en helpt door de juiste vragen te stellen en eerlijk tegen je te zijn. Vooral door met veel respect, begrip en aandacht het traject in te gaan. Ik gun iedereen een Shiva! En van waar ik nu sta, geloof ik er oprecht in dat ik elke uitdaging aan kan, omdat ik nu weet hoe ik dat het beste kan doen. En dat heb ik allemaal te danken aan Shiva.”

Samantha Mater, 30 jaar


Lees hier het inspirerende verhaal van Samantha

“De samenwerking met Shiva heeft bereikt dat ik niet onzeker hoeft te zijn over mijzelf. Dat iedereen wel iets heeft wat hen onzeker maakt. Je maakt zelf de keuzes met wie je om wilt gaan, wie je toe laat en bij wie jij jezelf prettig voelt.”

Francis, Shopmanager

Ik wilde graag aan mezelf werken om sterker te worden, maar ook om te achterhalen waar mijn problemen nou vandaan komen.

Vooral mijn onzekerheid. Waarom ben ik op sommige momenten zo onzeker of sla ik dicht?

Ik had geen twijfels om in te stappen, want ik ken Shiva. Vanwege de manier waarop zij praat, wist ik gelijk al: als ik met iemand zou willen praten, dan is zij het.

Doordat er na het coachingsgesprek opdrachten mee werden gegeven (en door de opdrachten te doen) ben ik dieper na gaan denken over de situaties waar ik in kwam te zitten en hoe je dan het beste kan handelen.

Ik ben een persoon die niet gelijk alles begrijpt als er iets uitgelegd wordt. Dan denk ik teveel na en dringt het nog niet gelijk tot mij door. Shiva benoemt dan voorbeelden zodat het sneller doorkomt, wat ik op dat moment fijn vind. Ze maakt naast de opdrachten, ook nog filmpjes met nog een keer de uitleg over de opdrachten/ situaties waar we het over gehad hebben. Dus alles behandelt ze met respect en volle begrip.

Ik ben erachter gekomen dat je uiteindelijk door jouw eigen goede eigenschappen en kracht uit slechte periodes komt. Het lukt nu om positiever te denken en minder te denken aan de negatieve situaties.

De samenwerking met Shiva heeft bereikt dat ik niet onzeker hoeft te zijn over mijzelf. Dat iedereen wel iets heeft wat hen onzeker maakt. Je maakt zelf de keuzes met wie je om wilt gaan, wie je toe laat en bij wie jij jezelf prettig voelt.

Door te zien, en nu te weten, dat er verschillende soorten type mensen zijn  in het leven, kan ik sneller inbeelden waarom iemand nu zo doet of handelt. 

Maar belangrijker nog, ik weet nu met wie ik liever wel om wil gaan en wie niet. Haar coaching heeft mij doen nadenken over wie er nou echt voor mij klaar staan en aan wie ik nu wat heb.

Shiva is een fijn persoon om mee te praten. Ze toont begrip, legt alles goed en rustig uit. Ze schetst de juiste situaties waardoor alles goed begrepen wordt. Het heeft mij goed gedaan. Ik heb meer inzicht gekregen in mijzelf, maar ook in andere mensen om me heen! Shiva is een topper 🙂

Francis, Shopmanager

“Wat mij het beste beviel is de betrokkenheid en altijd heldere uitleg van Shiva. Zij weet het je zo te vertellen, dat je het begrijpt en er ook daadwerkelijk mee aan de slag kan.”

Miriam, Yoga & Pilates docent

Wat me verrast heeft bij de coaching van Shiva, is dat toen ik instapte, ik totaal niet het gevoel had dat het zo’n impact zou hebben op mij. Over hoe ik dacht over de manier van reageren van mensen en dat er zo’n duidelijk verschil is, in hoe ieder mens uniek is in zijn gedragingen en uitingen. 

De reden dat ik bij Shiva kwam is, omdat ik graag meer verdieping en inzichten wilde in het omgaan met anderen mensen en hoe ik reageer op mensen. Ik zocht een oplossing voor mijn gevoel ten opzichte van andere mensen. Ik voel veel aan, maar is dit dan ook juist…

Wat ik heb bereikt door haar coaching, is dat ik het gedrag van mensen beter ben gaan begrijpen. Het effect dat het op mij heeft gehad, is dat ik bewuster kan kijken naar hoe mensen zich gedragen en reageren. En daarmee mijn eigen reactie en gevoel hierop, beter kan afstemmen. Waardoor ik voor mij de juiste keuzes kan maken.

Wat mij het beste beviel is de betrokkenheid en altijd heldere uitleg van Shiva. Zij weet het je zo te vertellen, dat je het begrijpt en er ook daadwerkelijk mee aan de slag kan.

De samenwerking heeft mij enorm geholpen! Shiva staat op elk moment voor je klaar, zal je zo snel mogelijk van een antwoord voorzien en meldt zichzelf, ook als je geen vragen hebt.

Shiva is helder en duidelijk in haar communicatie, oprecht en eerlijk. Ze is altijd geïnteresseerd en geeft jou het gevoel dat je er toe doet. Ze luistert naar je en ze weet precies de juiste vragen te stellen door je een spiegel voor te houden. Je kan Shiva altijd kan bereiken als je vragen hebt, ze begrijpt precies wat je bedoelt en weet jou precies op de juiste manier te motiveren als je het even niet meer ziet zitten. Je weet altijd wat je aan haar hebt!

Het maakt niet uit waar je tegenaan loopt of waar je in vastloopt. Bij haar kom je er hoe dan ook achter wat jou belemmert, om te zijn wie je zou willen zijn en om te doen wat je zou willen doen!

Ik zou iedereen dit programma aanraden, al is het alleen maar om het inzicht te krijgen hoe uniek iedereen is en te zien wie je zelf als persoon bent. Dit helpt je een stuk verder in de communicatie met andere mensen.

Ik ben dankbaar dat ik met Shiva ben gaan samenwerken! Zij opent weer deuren in mij, die lang gesloten zijn geweest…

Miriam

“Het feit dat je begrijpt waar dingen fout gaan, door jezelf nog beter te leren kennen, maakt dat je wèl een uitweg hebt.”

Wilco, Eigenaar

Ik heb, samen met een compagnon die ook bij Shiva is geweest, een hypotheekadvieskantoor. We hebben 17 mensen in loondienst, hebben enorm veel verschillende projecten lopen, diverse samenwerkingen en we beleggen samen in vastgoed.

Het werk is heel veelzijdig en dynamisch, maar ook vrij stressvol en ongeorganiseerd. De grote uitdaging is dus een stuk rust te brengen in de werkzaamheden, in onze samenwerkingsverbanden en in ons privé leven.

Ik wist dat ik iemand als Shiva nodig had, op een gegeven moment zit je teveel in je eigen gedachtegang om verandering teweeg te brengen.

Waarom doe je de dingen die je doet? En waarom doe je ze op deze manier? Wat kun je veranderen om het beter en gestructureerder te maken?

Ik had dus geen twijfel, de vraag was alleen met wie. En dat moest Shiva worden, dat bleek na de goede verhalen die ik hoorde en onze kennismaking 🙂.

Ik vind het prettig dat ze geen blad voor de mond neemt, duidelijk is, verbanden legt en je zelf laat vertellen waar het fout gaat.

Vaak weet je het misschien best, maar wals je er overheen. Terwijl iemand je het kan laten inzien en vervolgens dan ook oplossingen aanreikt.

Wat het me heeft gebracht, is een stuk inzicht. Het gaat nog niet altijd even goed, maar dat is ook omdat ik al 40 jaar lang dezelfde fouten maak en nu bepaalde stappen moet gaan wijzigen, dat zal tijd kosten.

Het feit dat je begrijpt waar dingen fout gaan, door jezelf nog beter te leren kennen, maakt dat je wél een uitweg hebt. Of je die uitweg neemt is vervolgens grotendeels aan jezelf, zoveel is duidelijk 🙂.

Ik raad dit bij een ieder aan die (af en toe) door de bomen het bos niet ziet. Waarbij de agenda voller is dan hoe lang de dag duurt, iedereen die geen ‘nee’ durft te zeggen.

Ik denk dat het uiteindelijk voor iedereen goed is, omdat het inzichten geeft die waardevol zijn!

Wilco, Eigenaar

“Omdat Shiva een enorm lief, nuchter en grappig mens is, voelt het meteen heel vertrouwd om je naar haar open te stellen zonder dat het meteen heel zwaar en beladen aan voelt.”

Lizzy, werkt bij Defensie

Op dit moment heb ik door mijn werk bij defensie en mijn situatie thuis helaas niet de tijd voor de coaching hoeveel ik eigenlijk zou willen. Hierdoor twijfelde ik vooraf ook wel om mee te doen, weer wat ‘moeten’ doen. 

Desondanks is het programma zo in elkaar gezet dat er toch een zaadje geplant wordt en je bewust wordt van bepaalde  keuzes en eigenschappen van jezelf dat je er stiekem toch veel meer mee bezig bent dan je denkt. 

In mijn geval leidde dit al naar het veel meer objectief kunnen kijken naar mijn gevoelens in plaats van mijn emoties die mij de baas worden. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf op een later moment nog eens een module over te doen en dan lijkt het, waarschijnlijk door het eerder geplante zaadje, dat de puzzelstukjes veel makkelijker op zijn plek vallen. 

Omdat Shiva een enorm lief, nuchter en grappig mens is, voelt het meteen heel vertrouwd om je naar haar open te stellen zonder dat het meteen heel zwaar en beladen aan voelt. 

Ik volg ook prive lessen Yoga bij Shiva waarbij ze ontzettend goed aanvoelt wat ik nodig heb en aankan maar je wel net even een extra zetje geeft. Vaak zegt ze dingen waarbij ik echt een ‘lightball’ momentje heb en die ook echt blijven hangen. 

Denk dat een coaching bij Shiva voor iedereen aan te raden is, hoe je op het moment ook in je leven staat. Als je vastloopt maar ook als je al aardig op weg bent helpt ze je verder.

Lizzy, werkt bij Defensie