“You are one decision away from a totally different life”


Doe mee met de Masterclass CONNECT

Wat als blijkt dat je ongefilterd UITspreken de enige manier is om werkelijk IN verbinding te komen?

In deze masterclass ontdek jij in 90 minuten wat de reden is dat jij je NU nog niet – IN het moment zelf – durft uit te spreken.

Weet je wat het is? Soms heb je al genoeg aan jezelf. Als moeder van twee jonge kinderen leef ik vooral veel in chaos. Dan is kind 1 weer ziek en dan zit kind 2 weer in een nieuwe fase. Dus tijd voor mezelf is schaars. 

ALS ik dan een keer tijd voor mezelf heb, wil ik dingen doen die ik leuk vind, waar ik achter sta en waar ik plezier uit haal. Met mensen die bij me passen en bij wie ik mij goed voel. 

Ik wil dan niet alleen maar verplichte nummertjes af moeten werken of dingen doen waar ik eigenlijk geen zin in heb. Maar die ik wel doe om de verwachtingen van anderen waar te maken, of iets in die richting. OF dat ik mij weer overladen voel met schuldgevoelens.

En misschien herken jij dat ook wel?

Dat jij soms gewoon eens voluit zou willen zeggen: “Nee, dat komt mij eigenlijk niet goed uit” OF “Daar heb ik even geen zin in”. Gewoon jouw mening durven geven.

Je mist nu het vertrouwen, en vooral LEF, om uit te spreken (en te handelen!) naar waar JIJ eigenlijk zin in hebt. 

En daar zit je weer. In de stress of te balen van jezelf en het feit dat je jouw mond hebt gehouden. Want heb jij echt zin om met de buren waar je niks mee hebt op koffiedate te gaan?  Ookal zijn het lieve mensen. Of vind je het vervelend dat je ze vaak tegenkomt en de band dan niet goed is? Want laten we heel eerlijk zijn, je komt al amper aan jezelf toe, laat staan aan elkaar. Dus nee, liever geen koffiedate, maar ga je dat echt zeggen?

Of bijvoorbeeld bij jouw schoonouders die niet luisteren en dat je denkt “Oh my, hoe zinvol is het om mij uit te spreken, ze doen er toch niks mee”. EN TOCH, ben je daarna boos op jezelf dat je jouw mond hebt gehouden of in de verdediging bent geschoten. Ga je het dan toch wèl uitspreken, ook al vind je het super belangrijk dat jullie band goed blijft vanwege de kinderen?

Ja, dat kan je gewoon doen. Zonder ruzie of een beschadigde band. Daarom wil ik je helpen. Want ik heb ontdekt, ervaren en gevoeld dat het anders kan.

Ik help je in deze masterclass enerzijds om beter te weten wat je nou eigenlijk ècht wilt en anderzijds om het lef te hebben om daarnaar te handelen.

Wil jij leren: 

– Om meer vertrouwen en lef te krijgen zodat jij – IN het moment zelf – durft uit te spreken wat je daadwerkelijk voelt? Zodat jij vanaf nu jouw (vrije) tijd ook echt kan gaan ownen.

– Wat op dit moment jouw grootste obstakel is, waardoor jij je nu nog niet uit durft te spreken en je daardoor minder vrij voelt?

– Wat je morgen al kunt doen om de verwachtingen van anderen op een lager pitje te zetten en jouw eigen tijd vol te benutten op JOUW manier?

– Hoe jij duidelijk aangeeft wat je wilt zonder de belangen of gevoelens van de ander uit het oog te verliezen?

– Welke bewezen methode ervoor zorgt dat jij jouw leven inricht naar jouw eigen wensen zonder ook maar van 1 iemand afscheid te hoeven nemen? 

– Welke 3 stappen ik gezet heb om zelfs tegen mijn meest dierbare mensen te zeggen wat IK eigenlijk wil?

YES, I DO

Op woensdag 31 augustus 2022 gaan we om 10:00u LIVE aan de slag.
Het heet een masterclass maar ik zie het meer als een workshop. 90 minuten lang ga ik met jou aan de slag om de ECHTE reden te ontdekken waardoor jij je op dit moment nog niet uitspreekt. Om te ontdekken waarom jij jouw ruimte nog niet inneemt en niet duidelijk aangeeft wat JIJ wilt.

Voor €25 kan je erbij zijn.


FREEDOM PLEASE

Ziek worden als gevolg

Ik vind het super zonde om te zien dat zo weinig mensen zich ècht durven uit te spreken. Woorden verbinden. Het is juist angst, bijvoorbeeld voor de consequentie, dat mensen verdeelt. Mensen worden er letterlijk ziek van als ze zich niet uitspreken. Dit zag ik zowel in het bedrijfsleven als HR consultant, als in de jeugdzorg als Ambulante Jeugdwerker. Ongelofelijk dat het zover kan komen. Dus op deze manier – luchtig en met een vleugje humor – laat ik je een eigen manier vinden om jezelf IN het moment te kunnen uitspreken, zonder ruzie, afscheid of schuldgevoelens als gevolg.


GOALS, Ik doe mee!

Wat anderen zeggen

“To the point, gezellig en vrolijk maar wel op een goede manier confronterend, dat is hoe ik Shiva ken. De masterclass zat dan ook boordevol waardevolle inzichten, met op de juiste momenten humor waardoor het ook niet heel zwaar wordt. Ook al zijn er misschien dingen die je al denkt te weten, geloof me, je leert altijd weer bij. Shiva houdt je een spiegel voor, weet binnen no-time je kern te pakken, maar neemt je mee door het proces waardoor je goede handvatten krijgt om daarmee verder te kunnen. En heb je vragen, gewoon stellen want ze neemt alle tijd voor je.”

Tahné van de Ven

.

“De masterclass CONNECT van Shiva heb ik als heel fijn ervaren. Shiva is energiek en bruist op een rustige manier, ze deelt haar expertise met jou waar je ook echt iets aan hebt. Ze geeft je een veilig gevoel, kan goed naar je luisteren en het duidelijk voor je samenvatten. Shiva’s vuur laat jouw innerlijk vuur weer branden!”

Diana van der Kroef

“Ik heb meegedaan aan de masterclass CONNECT van Shiva! Ik heb geen moment getwijfeld om aan deze masterclass mee te gaan doen.

Ik kende Shiva al, misschien maakte het dat makkelijker. Maar ook als je Shiva niet persoonlijk kent en je neemt een kijkje op haar Instagram / Facebook voel je gelijk haar betrokkenheid en haar enthousiasme die in veel van haar stories van het scherm afspat. Maar ook lees je wat voor waardevolle informatie ze deelt.   Shiva is erg gedreven in wat ze doet en verkoopt je geen onzin. Je krijgt precies de persoon (coach) die je ziet, ze is oprecht en eerlijk, iemand waar je volledig van op aan kunt! De reden dat ik me heb ingeschreven voor deze masterclass is dat er nog steeds vragen zijn voor mezelf die onbeantwoord blijven. Ik voelde direct een ‘JA’ toen ik las dat het bij deze masterclass o.a. ging over wie of wat dooft jouw vlam. Ik denk dat iedereen die bezig is zich op persoonlijk vlak te ontwikkelen, bewust te worden van wie je echt bent ongeacht waar je ook tegenaan loopt (want iedereen heeft zijn eigen struggles) deze masterclass moet gaan zien!  Het opent je ogen, geeft je nieuwe inzichten en geeft je echt de informatie die jij op dat  moment nodig hebt. Voor mij betekende dit dat ik het inzicht kreeg dat ik de verbinding met mezelf nog meer mag herstellen. Terwijl ik dacht dat, dat het al best op orde was :-O Ik gun iedereen deze waardevolle informatie en een coach als Shiva!” 

Miriam Roerbag

Veel gestelde vragen

Kan ik de masterclass CONNECT terugkijken? 

Ja, ik zorg voor een replay die je na afloop nog terug kan kijken. De replay is na de masterclass die jij gevolgd hebt nog 7 dagen beschikbaar en daarna gaat de replay offline.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Door op de verschillende buttons op deze pagina te klikken. Je kan dan op de volgende pagina jouw gegevens invullen en zo bemachtig jij jouw kaartje.

Wat gebeurt er als ik mij aanmeld?

Door via de winkelwagen jouw “kaartje” af te rekenen, ontvang ik jouw aanmelding en is jouw plek verzekerd. Je ontvangt dan meteen een mail met alle informatie. Zie je die niet meteen verschijnen? Check dan jouw SPAM box en zet mij bij jouw veilige contacten.


YES, I’m in!