Speciaal voor zelfzekere vrouwen die zich af toe onzeker voelen tijdens een moeilijk gesprek

Geef in 5 stappen jouw grens aan tijdens een moeilijk gesprek,
zónder je klein, onzeker en benadeeld te voelen.

Ontdek in deze masterclass:

  • Hoe jij in 5 stappen jezelf in het moment uitspreekt op een manier die bij je past, zonder gedoe.
  • Welke 2 elementen cruciaal zijn binnen het gesprek, zodat de ander luistert naar wat je te zeggen hebt en je serieus genomen wordt.
  • Hoe je at all times rustig blijft in de meest gekmakende situaties, zònder je klein te maken, te verontschuldigen of te verantwoorden.
  • Wat je nu persoonlijk blokkeert om je vrij te voelen in het gesprek.

Jouw eigen rust bewaken tijdens een moeilijk gesprek

Ontdek mijn concrete 5C methode waardoor je jezelf in het moment uitspreekt met een reactie die bij je past, zonder gezeik.
Droom je ervan om jouw eigen rust te bewaken tijdens een moeilijk gesprek? Om te kunnen incasseren wat de ander zegt, zonder in de verdediging te schieten? Maar ben je bang dat je vervalt in jezelf kleiner maken, verantwoorden en verontschuldigen?

Bekijk dan mijn gratis masterclass ‘EQUALS’ waarin ik je help onderzoeken wat tegenwerkt en deel ik mijn methode waarmee je in 5 stappen open bent naar de ander, maar ook oprecht blijft aan jezelf. Zodat je het gesprek met een positief gevoel verlaat (ja, zonder al die scenario’s in jouw hoofd).

Vanaf 2013 startte mijn loopbaan in de Human Resources als coach voor teams en individuen bij Royal Bel Leerdammer. Van de directie tot de medewerkers op de werkvloer, kreeg ik “op de koffie” om ingewikkelde, persoonlijke casussen op te lossen. In 2018 stapte ik over naar de Jeugdzorg om daar meer in privé sferen, cliënten te begeleiden.

Dé reden dat ik op een zuivere manier de meest complexe zaken kan bespreken, is dat ik mij comfortabel voel in oncomfortabele gesprekken. Zo voel ik mij vrij in ieder gesprek, waar of met wie ik ook ben. Integer, oprecht en eerlijk.

Talk soon,
Shiva