Gratis Masterclass: Hoe je vanuit angst weer vertrouwen krijgt

De grootste veroorzaker van jouw onzekerheid

Iedere nieuwe fase in jouw leven brengt weer onduidelijkheid met zich mee. Bijvoorbeeld bij een nieuwe baan, verhuizing,  geboorte of verandering in jouw relaties. Hoe zal het eruit komen te zien? Heb je de juiste keuze gemaakt? En wat als het allemaal misgaat? 

En die onduidelijkheid, zorgt voor onveiligheid. Je weet niet wat de toekomst je gaat brengen en dat maakt je onzeker. En bijna in vrijwel alle gevallen, betrek je het op jezelf.

Duidelijkheid geeft ons een bepaalde veiligheid. Het idee dat we weten wat we kunnen verwachten en een soort van garantie dat we iets “kunnen” (en dus de nieuwe stap durven te nemen). 
 
Pas als we een concreet resultaat kennen, kunnen we zelfverzekerd die stap zetten. 
 
Zo niet, gaan we bijvoorbeeld eerst om ons heen om bevestiging vragen binnen onze omgeving. Om te analyseren en onderzoeken of we inderdaad genoeg weten, genoeg kunnen en goed gehandeld hebben. 
 
Herkenbaar? 
 
In de afgelopen weken heb ik een onderzoek uitgevoerd en ik wil graag mijn waardevolle bevindingen met je delen in deze gratis masterclass . Ik laat jou zien hoe jij zelf duidelijkheid kan creëren wanneer alles onduidelijk is. Hoe jij vanuit die onzekerheid weer kan werken naar zelfverzekerdheid. Onderzocht, bewezen en getest.
 
Want zo krijg je de regie weer terug. Jouw eigen regie over jouw eigen leven. En laat je je niet meer leiden door onzekerheid, onduidelijkheid of de verwachtingen en meningen van jouw omgeving. 
 
Vul hieronder het formulier in en ontvang de gratis masterclass in jouw mailbox. 

Want wat gaan we precies doen?

De gratis masterclass ‘Hoe je vanuit angst weer vertrouwen krijgt’ duurt 45 minuten. Je ontvangt hem vrijdag 11 maart in jouw mailbox, mits jij je ingeschreven hebt via het formulier op deze pagina. 

Angst verlamt. Het schakelt jouw “denkvermogen” in jouw hersenen uit en gaat direct over op instinct en overleven. Helder nadenken en creatief naar oplossingen zoeken gaat dan niet meer. Het gaat puur om “overleven”.

Vertrouwen daarentegen werkt juist de andere kant op. Het schakelt jouw denkvermogen weer in en zorgt er juist voor dat je vanuit verschillende invalshoeken de situatie kan bekijken, zodat je de juiste keuze kan maken voor jou. Dat zorgt weer voor meer vertrouwen en zo ga je juist met de spiraal omhoog. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen, vertrouwen in jouw kunnen, vertrouwen in wie je bent en wat je kan. Vertrouwen in een goede afloop, in welke situatie dan ook. Jouw draagkracht vergroot.

In deze masterclass behandel ik de cruciale verandering van ‘constant de controle willen hebben’ naar ‘ontspannen in control zijn’.

In andere woorden: van angst naar vertrouwen.

Ja, stapje voor stapje. Concreet, helder, duidelijk. 

En oja, deze masterclass is helemaal gratis

Schrijf je dus snel in via onderstaand formulier en ontvang de gratis masterclass ‘Hoe je vanuit angst weer vertrouwen krijgt’ in jouw mailbox.

Nog even voorstellen..

Laatst realiseerde ik mij dat ik mijn hele werkleven al coach. Eerst op Human Resource – zakelijk – gebied. Waarbij ik medewerkers begeleidde in de veranderingen die binnen het bedrijf, Royal Bel Leerdammer, bezig waren.

Later juist op privé gebied, in de jeugdzorg. Waarbij ik jongeren (en gezinnen) begeleidde naar o.a. meer rust en gezonde relaties. 

En weet je, changemanagement – zoals je dat deftig noemt – is echt een vak. ‘Kunnen veranderen’ is meer dan alleen een droom, doel of wens en vaag wat zelf proberen. 

Nee, echte verandering lijkt meer op weten wie je bent, weten welke stappen je te zetten hebt en de juiste hulp en steun om je heen hebben. 

En ik hoop jou, op deze manier, daarbij te kunnen helpen. 

Wat anderen zeggen

“Ik zocht een oplossing voor de onrust in mijn lichaam. Waarom kan ik niet voluit en ongedwongen genieten van de kleine dingen? Waarom voelt het alsof ik niet volledig mezelf kan zijn?

De samenwerking met Shiva heeft mij heel erg geholpen, omdat zij er altijd voor je is. Ze beantwoordt zo snel als ze kan al je vragen en geeft je het gevoel dat je ertoe doet. Ze geeft je heel erg waardevolle en positieve feedback.”

Mirjam

“Shiva is leuk en ze geeft mij het gevoel dat ze mij begrijpt. Dat ze begrijpt wat er gebeurt en waar het mis gaat.”

Wilco

” Shiva houdt een spiegel voor je en begeleid en helpt door de juiste vragen te stellen, eerlijk tegen je te zijn en vooral met veel respect, begrip en aandacht het traject in te gaan. Ik gun iedereen een Shiva en van waar ik nu sta, geloof ik er oprecht in dat ik elke uitdaging aan kan omdat ik nu weet hoe ik dat het beste kan doen. En dat heb ik allemaal te danken aan Shiva.” 

Samantha

“Omdat Shiva een enorm lief, nuchter en grappig mens is voelt het meteen heel vertrouwd om je naar haar open te stellen zonder dat het meteen heel zwaar en beladen aan voelt.

Vaak zegt ze dingen waarbij ik echt een ‘lightball’ momentje heb en die ook echt blijven hangen.


Lizzy

“Ik heb iemand nodig die zegt waar het op staat en dus direct is. Iemand die mij kan begrijpen. Dat gevoel heb ik bij Shiva.”

Niels

Winkelwagen