Van conflict naar connectie

Deze online training geeft je een nieuwe, verfrissende blik op conflicten en met name hoe ze op te lossen. Het maakt niet uit of je explodeert, je terug trekt of je afsluit – in deze training leer je hoe je conflicten deëscaleert en oplost.

Het doel.

Wat je na de training kan

Recognize

Herken waar het conflict daadwerkelijk over gaat. Alle ruis gaat weg wanneer je de kern kan benoemen.

Realize

Krijg duidelijk waar jouw reactie diep vanbinnen vandaan komt. Vind de bron, verander daarmee de automatische respons.  

Repair

Leer hoe je de relatie weer kan herstellen. Ook als je het nog steeds niet met de ander eens bent. 

REconnect-9

De uitdaging.

Wat je in deze training leert

Break

Het lijkt alsof jullie telkens vastlopen op hetzelfde punt, zónder verder te komen. Herken de cirkel waarin je vastzit en leer hem doorbreken.

Build

Werk aan jouw conflict skills en groei daardoor in het hebben van productieve conflicten. Ontdek hoe je door conflicten navigeert zónder jezelf te verliezen.

Bond

In het hart van elk conflict ligt een verlangen om begrepen te worden. Leer beter te reageren op meningsverschillen en versterk daarmee Jullie relatie. 

Het plan.

Wat de training inhoudt

Elke relatie kent zijn eigen conflicten. In deze module ontdek je de échte oorzaken achter het conflict en leer je jouw eigen conflict style kennen (en die van de ander). 

Wanneer je (te) diep in het conflict zit, ben je vaak druk met vechten tegen de ander. Maar waar vecht je eigenlijk voor? In deze module leer je nieuwe strategieën om te de- escaleren, waardoor je in the heat of the moment andere keuzes maakt die je helpen om gezamenlijk te vechten ‘voor’.

Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn om de harmonie terug te brengen in jullie relatie. In deze module leer je hoe je de spanning uit de lucht haalt, het oprecht goedmaakt met elkaar en hoe je de verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen aandeel in het conflict. Je leert de belangrijkste skills om aan oprechte en sterke relaties te bouwen.

Als geen ander

Waar veel mensen conflicten uit de weg gaan, word ik er juist naartoe getrokken. Of het nou een conflict is tussen twee geliefdes, tussen twee collega’s of in jezelf.

Waar mijn officiële werkcarrière begon in Human Resources, heb ik vooral het meeste over conflictoplossing geleerd in de Jeugdzorg. 

En of je nou twee ruziënde collega’s, ouders, partners of vrienden bent, de oplossing voor jullie conflict blijft hetzelfde: krijg inzicht in hoe je reageert en waarom.

Verbeter het conflict, verminder spanning and find peace.

De meest gestelde vragen.

Vind hier het antwoord

Nee, deze training is speciaal voor het leren omgaan met conflicten. Of je nou explodeert, je terugtrekt of je afsluit. Je ontdekt jouw unieke conflict style en leert hoe je vanuit jouw persoonlijkheid de rust en harmonie terugbrengt in jouw relatie(s).

Deze training is zo in elkaar gezet dat je hem zowel alleen als samen kan doen. Conflicten zijn een onderdeel van iedere relatie. Je kan deze training dus ook in zetten voor werkrelaties, familie relaties, vriendschapsrelaties, etc.

Zoals Esther Perel mooi zegt in mijn ogen: Je kan de ander niet veranderen, maar wel het patroon waar jullie inzitten. 

Wanneer jij verandert, verander je daarmee automatisch jullie patroon. Daardoor zal de ander, vroeg of laat, ook mee bewegen omdat de oude manier van doen niet meer gaat/ werkt.

Wanneer je je aanmeldt, ontvang je de inloggegevens van jouw persoonlijke leeromgeving. Daarin vind je de video’s en het bijbehorende werkboek.

Je kan zelf bepalen wanneer je begint en hoelang je erover doet. Je bepaalt jouw eigen tempo en kan de training zo vaak als je wilt bekijken/ doornemen.

Dan ga ik mijn best doen om hem alsnog te beantwoorden. Stuur even een mailtje naar info@personalevolution.nl en dan beantwoord ik de vraag met alle liefde.

Winkelwagen