Bedankt!

Wacht nog heel even, ik heb nog een bonus voor je!

Top, je bent goed bezig! Jij hebt dit E-book niet voor niks gedownload. Zou je nog even antwoord willen geven op onderstaande vraag?

En dan heb ik nog een bonus voor je…

Indirect houdt dat in dat jij inzicht krijg in jouw energie, waardoor jij geen energie meer gaat “verliezen”. Vandaar dat het belangrijk is dat jij weet waar jouw energie-lek zit. Waar loop jij nu op leeg? Wat is jouw grootste valkuil?

Ben jij net zoals ik ongeduldig en wil je hier meteen mee aan de slag gaan? Dan kan je de aankomende 30 minuten de training ‘Leer hoe jouw energie werkt’ aanschaffen voor 27,- (inclusief BTW), in plaats van de reguliere 45,- (inclusief BTW).

En ja, I know: dit is een veel te laag bedrag voor deze training. Veel mensen vragen mij dan ook waarom ik dit doe? Wat is het addertje? Nou, die is er niet.

De reden dat ik dit doe is omdat we elkaar nog maar net kennen en ik je zo snel mogelijk wil helpen om actie te nemen. Net zoals ik dat aangereikt kreeg toen ik mijn leven veranderde.

Na deze training:

  • Heb jij inzicht in hoe jouw energie werkt, zodat jij precies weet wanneer je meer energie geeft dan dat jij daadwerkelijk hebt. Zo heb jij zelf weer invloed op waar jouw energie naartoe gaat.

  • Weet jij wat jouw grootste valkuilen zijn, waardoor jij steeds energie inlevert en je zo moe voelt.

  • Kan jij jouw patronen herkennen en zien, waardoor je kan voorkomen dat je weer in diezelfde valkuil stapt. Zo kun jij het energie-lek dichtmaken en houd jij alle energie voor jezelf.

  • Ken jij jezelf beter en heb je meer inzicht in wie jij bent. Zo kan jij andere keuzes maken die leiden tot het leven dat het beste past bij jou.

Wat houdt de training in?

Deze training is online. Je kan hem dus volgen op jouw eigen tijdstip en tempo, wanneer het jou uitkomt.

Je ontvangt een werkboek met opdrachten en daarin de link naar de drie filmpjes. Daarin wordt de theorie uitgelegd en kan je met de opdrachten aan de slag.

Eenmaal de training aangeschaft, is en blijft die van jou. Je kan hem er altijd even bij pakken om nog even jouw geheugen op te frissen als je er jaren later nog wat mee wil. Fijn hè?!

Na jouw aanmelding ontvang je van mij direct een mail met de betalingslink. Zie je geen mail verschijnen? Check dan even jouw spambox. Dan kan die daarin terecht zijn gekomen. Na het succesvol afronden van de betaling, kan je meteen de training downloaden.

De training kost voor de aankomende 30 minuten 27,- (inclusief BTW).